web analytics

Strandvakantie

Van Alicante tot Zanzibar

Een strandvakantie is nog steeds de meest populaire vakantiebeleving. Weg van het dagdagelijkse. Rust of party time. Zee, zon en strand. Het aanbod is enorm. Van dichtbij tot heel ver weg en voor elk budget. Maar laat je niet vangen. Een all-inclusive vakantie in hoogseizoen voor € 300 per persoon is niet echt realistisch. Er zit, zelfs in de luxe brochures, serieus wat kaf tussen het koren

Hou er rekening mee dat zelf een pakket (vlucht, transfers en hotel) samenstellen in de meeste gevallen duurder uitkomt dan deze in een pakket bij een reisorganisatie aan te kopen. Daarbij geniet je als consument een optimale wettelijke bescherming. Wat als een luchtvaartmaatschappij waarmee je je vlucht rechtstreeks reserveerde failliet gaat? Of de reservatie site waarop je het hotel reserveerde plots offline gaat? Dus waarom risico’s nemen als je het sneller, beter en veiliger door een professioneel kunt laten afhandelen.

Ik werk samen met Tui, Vip Selection, Pegase, Odysseus,Exclusive Destinations en Club Med. Met dit aanbod laat ik je zonnen op de meest exotische stranden.

E-mail deze pagina