Cruises

Een klein overzicht uit een gigantisch aanbod.

cruisesEen cruise wordt algemeen beschouwd als een van de meest ontspannende manieren van reizen. Aan boord van het schip geniet je van een uitmuntende service, een gevarieerde lekkere keuken en een grote variatie aan activiteiten om je te amuseren

Iedere morgen leg je aan in een andere haven zodat je telkens kunt genieten van nieuwe indrukken en belevenissen.

Cruiseschepen vind je in alle mogelijke maten en gewichten. Van knusse kleine jachten met een 50-tal passagiers tot mastodonten van 5000 passagiers en meer.

Cruisevakanties zijn er in onnoemlijk veel formules en in alle regionen van de planeet. Vanaf er bevaarbaar water is, hetzij een rivier, een meer of een oceaan zal er wel ergens een ondernemende geest een cruise organiseren.

Er verschijnen een aantal nieuwe namen aan het firmament. Al naar gelang het vaargebied en het concept van de schepen. De voorbije jaren zijn er miljarden Euro belegd in allerlei schepen. Seadream heeft een nieuw schip dat later dit jaar in de vaart komt. Maar er daar komen nu ook Ritz Carlton bij én de samenwerking tussen Ponent en National Geographic Society. Het komt er nu op aan om de uithoeken van de wereld te verkennen, zonder ook maar iets aan comfort in te boeten. Hieronder vindt u een ruime bloemlezing aan elektronische catalogi terug. Klik op de cover van de brochure om die te openen.

Klik hier om door te gaan naar onze cruise zoekmachine waar het leeuwendeel van maatschappijen op staan die ik vertegenwoordig.

Zin in een cruise? Bel me! Of stuur een e-mail.

E-mail deze pagina