web analytics

Riviercruises

Oude culturen langs de oevers

Wat is de meest ontspannende manier om een streek te verkennen? De goede oude manier waarop onze voorouders dat deden. Gebruik de waterwegen. Op alle continenten zijn er stromen en rivieren. De meesten zijn al eeuwen bevaarbaar. Hou zouden anders steden als Rome, Parijs, Budapest, Memphis en nog zoveel anderen hun grootsheid bereikt hebben.

Er zijn uiteraard schaal verschillen. Een riviercruise is lastig te vergelijken met een een zeecruise. De schepen op een rivier zijn uiteraard kleiner waardoor er minder ruimte beschikbaar is voor allerhande soorten ontspanning.

riviercruises
Riviercruises
krijgen we ook in alle kwaliteiten. Van de gewone standaard, zoals een Croisieurope, tot de super de luxe uitvoeringen met Crystal River Cruises. En daar liggen tientallen andere maatschappijen tussen. 

Volg deze link naar het bijna volledige cruise aanbod. Er zijn altijd rederijen die niet op dit programma wensen aan te sluiten. Dit wil niet zeggen dat ze daarom een mindere kwaliteit hebben. Alleen dat het niet hun politiek is om aan te sluiten bij zoekmachines. Wil je op rivier cruise? Geef me dan een bel of stuur een e-mail.

Suggestie. Klik hier voor een uitzonderlijk programma op Egypte met de Sonesta St George I.

 

E-mail deze pagina