Rondreizen

De wereld is een dorp

Als je de Aarde vanuit de ruimte bekijkt zie een prachtige blauwe bol. Een planeet die vol met leven zit. Beschavingen hebben prachtige mysterieuze bouwwerken achtergelaten. Eeuwenoude kunstwerken, zoals de beelden van Paaseiland of de tempels van Angkor in Cambodja. Maar daarnaast is de natuur nog altijd in haar volle pracht zichtbaar. De uitgestrekte savannes van Afrika of de pampa’s van Argentinië.

rondreizen

Je kunt je in een eenvoudig boemeltreintje tussen de lokale bevolking van A naar B laten voeren. Of als een Pasja met de meest luxueuze trein doorheen het achterland van India laten rijden. Ervaringen te over naargelang iedere interesse of beurs.

Er is zoveel te zien en zo weinig tijd om het te bezoeken.

Op deze pagina staat een uitgelezen verzameling interessante brochures. En deze selectie is geen beperking. En er zijn er nog wel meer en die worden met tijd en boterhammen aan deze bibliotheek toegevoegd. Maar dit is alvast een uitgelezen selectie om mee te beginnen van wat er zowat in de wereld te zien is. Klik op de cover om de brochure te lezen.

Share on email
E-mail deze pagina