web analytics

Egypte

Luxe Nijl cruise met Sonesta St George I ★★★★★

Een luxe Nijl cruise aan boord van de Sonesta St George I is een uitzonderlijke belevenis. Dit schip kreeg 5 sterren toebedeeld door de Egyptische dienst voor toerisme. Wat maakt het dan zo verschillend? Er zijn immers tientallen schepen die 5 sterren dragen.

Er is er maar één schip op de Nijl zoals de M/V Sonesta St-George I. Als je kiest voor dit Nijl cruise programma zal niet alleen de charme van Egypte je betoveren. De gratie, stijl, schoonheid en superieure kwaliteit van keuken, service en accommodatie aan boord van de M/V Sonesta St George I zal eveneens een blijvende indruk nalaten.

Een Nijlcruiser voert normaal 150 tot 200 passagiers met zich mee. De St George I slechts 120.

De hygiëne wordt streng bewaakt. Er zijn twee watercircuits, een voor sanitair en een met mineraal water voor alles wat met voedsel te maken heeft. 

De standaard kajuiten hebben een oppervlakte van 22 m2 en zijn voorzien van een volledige badkamer met een spa bad dat jacuzzi, stoombad, douche etc omvat.  

Ontbijt en lunch zijn in buffet stijl. Het avondmaal is à la carte en wordt aan tafel bediend.

Kilo’s afwerken is geen probleem. Het schip heeft een spa en fitness ruimte.

Om de belevenissen van de dag te bespreken is er een ruime bar.

De Sonesta St George I vaart wekelijks op maandag van Luxor naar Assoean en op vrijdag terug naar Luxor. Op basis van dit programma zijn er een aantal formules uitgewerkt waarbij er ook bezoeken aan Caïro worden ingelast.

Een cruise op de Nijl aan boord van de Sonesta St George I is de beste garantie om de duizenden jaren geschiedenis die Egypte rijk is op een comfortabele en luxueuze manier te verkennen en te beleven. De belangrijkste excursies zijn in de prijs inbegrepen.

Om dit programma te laten slagen wordt gebruik gemaakt van het Sonesta St George Hotel in Luxor en, ingeval er ook voor Caïro wordt gekozen, het Sonesta Towers and Casino. In deze hotels reserveren we exclusieve kamers die in geen enkele brochure voorkomen.

Meer weten over dit unieke en stijlvolle Nijl Cruise programma? Klik dan hier.

Kerstmis in Engeland

Geniet van Kerstmis in Engeland

Geniet van een magische Kerstmis in Engeland Bestaat er iets romantischer als Kerstmis in Engeland? Kerst wordt in Engeland groots gevierd. Het prachtige Yorkshire is het sprankelende decor voor deze kerstreis naar Engeland. Eén van de hoogtepunten van deze kerstreis is

Lees verder »
explora journeys

Explora Journeys

Explora Journeys There’s a new kid on the luxury block MSC Cruises is gekend omwille van zijn relatief budget vriendelijke cruise prijzen en een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Het zijn wel heel grote schepen die probleemloos de bevolking van een groot

Lees verder »
E-mail deze pagina