TUI FLY en BRUSSELS AIRLINES blijven naar Tenerife en de Algarve vliegen.

TUI FLY en BRUSSELS AIRLINES blijven vliegen naar TENERIFE en de ALGARVE.

De Belgische reisorganisatie SIVLVERJET blijft reispaketten aanbieden.

tenerifeVanaf nu kleuren zowel Tenerife als de Algarve (Portugal) rood. Wie dat wil kan nog steeds perfect legaal naar deze bestemmingen (en andere rode zones) reizen.

De vluchten van TUI FLY en BRUSSELS AIRLINES blijven doorgaan.

TUI annuleert wel al haar pakketreizen naar zowel Tenerife als de Algarve tot en met 27 oktober.

De luchtvaartmaatschappij TUI Fly blijft voorlopig 4X per week naar het Spaanse eiland vliegen voor klanten die enkel de vlucht wensen. Ook naar de Algarve (Faro) blijft TUi fly voorlopig vliegen.

Brussels Airlines behoudt hun verbinding op beide bestemmingen, met 2 tot 5 vluchten per week voor Tenerife (afhankelijk van de vraag) en 3 tot 4 vluchten per week naar Faro.

Zowel Tenerife als de Algarve zijn veelgevraagde winterzon bestemmingen en trekken deze tijd van het jaar zowel tweede verblijvers, overwinteraars als verblijfsvakanties aan.

Je kunt bij mij nog steeds de vluchten boeken. Maar gezien de actuele situatie maak ik zelf geen pakketten meer. Pakketreizen boek ik bij Silverjet: een kwaliteitsvolle reisorganisator. Zij bieden nog steeds pakketreizen (vlucht plus hotel) aan voor Tenerife en de Algarve.

Je kunt voor informatie en reservatie steeds bij mij terecht. Ik hou me aan de normale kantooruren. Hieronder staan e-mail en telefoonnummers.

Een code rood betekent niet dat een test en quarantaine sowieso verplicht is na je thuiskomst. Je bent verplicht om binnen de 48 uur voor de terugkeer naar België het Passenger Locator Form, een zelfevaluatieformulier/tool van de Belgische overheid, in te vullen. Als je bij het beantwoorden van de vragen kunt aantonen dat je je tijdens de reis niet schuldig maakte aan risicovol of losbandig gedrag, dan krijg je vrijstelling.