Thai Airways NIET failliet

thai airwaysHet is eigenlijk onnozel dat we onze tijd moeten gebruiken om allerlei geruchten de kop in te drukken. Of het veel helpt is een andere vraag. Mensen hebben liever een sensatievolle roddel, dan de realiteit. Vandaag is het de beurt aan THAI AIRWAYS INTERNATIONAL. De maatschappij is een probleemkind, maar de ouders (de Thaise staat) gaan het niet weggooien.

De Thaise regering heeft vandaag bekend gemaakt om het reorganisatie plan te aanvaarden. Dit betekent dat vanaf het einde van deze maand, de vluchten van Thai Airways opnieuw doorgaan zoals eerder aangekondigd. Het verschil is dat het beheer nu onder meer in het oog wordt gehouden door een rechtbank.

Thai Airways International wordt dus niet geliquideerd. Integendeel, de huidige regeling zorgt ervoor dat Thai haar operaties kan verder zetten en dat het herstelplan wordt uitgevoerd.

Thai is toegewijd om al het mogelijke te doen om deze crisis toestand te overleven. Dus gekochte Thai tickets zijn niet voor de vuilbak en kunnen straks nog worden gebruikt.