Paradise travel en Rufin Duwel

Over ons en mezelf

Paradise Travel Group

De kantoren van de Paradise Travel Group hebben een eigen karakter die inzetten op vakmanschap en kwaliteit. Zo hebben we elk onze eigen specialiteiten die samen een groot en divers aanbod vormen. Gaande van de traditionele vakantie, de muzikale trips van Cimarosa, zakenreizen, of de speciale producten op Egypte en Albanië.

Rufin Duwel

Rufin DuwelIk begon mijn loopbaan als gids en receptionist bij een talenschool in het Zuid Westen van Engeland. Daar werd ik door de toerisme microbe gebeten. Het zou de passie van mijn leven worden en blijven. Bij mijn terugkeer in België ben ik even aan de slag geweest bij een reisorganisatie die gespecialiseerd was op Engeland. Daarna werd ik opgepikt door wellicht één van de beste reisagenten die België ooit heeft gekend. Ik heb het geluk gehad dat hij in me geloofde en de tijd nam om mij op te leiden. Sedertdien ben ik reisagent in hart en nieren.

Je kunt bij me terecht voor het plannen en reserveren van je rondreis, zonvakantie, cruise of zakenreis. Staat jouw vakantiewens niet in een brochure, dan stel ik ze zelf op je eigen maat samen.

De job van een echte reisagent begint bij de laatste bladzijde van de brochure