Ons eigen aanbod

Wat we zelf doen

Het heeft geen zin om het warm water opnieuw uit te vinden. Maar het is geen slecht idee om bepaalde producten te verbeteren of aan te passen. Of als ze geen bekendheid bij het grote publiek genieten er voor te zorgen dat ze aandacht krijgen.

Albanië

Een naam die na de tweede wereldoorlog vApollonia - Albaniëoor alle gemak werd vermeden. Het land koos onder de impuls van zijn dictator, Enver Hoxha, voor een totale isolatie van de buitenwereld. Er werd terloops wel over Albanië gesproken, maar dan alsof het een land van “wilden” zou zijn. Sedert 1991 is Albanië een democratische republiek naar Europees model. Ik heb het land meegemaakt vanaf 1986 en heb er altijd een “boon” voor gehad. Het is een klein en heel mooi land met een rijke cultuur en geschiedenis en een bezoek meer dan waard. Dus meer weten over Albanië is hier klikken.

Jordanië

Jerash JordainiëHet Koninkrijk Jordanië is het ideale instapmodel voor een eerste kennismaking met het Midden-Oosten. Het is een prachtig land vol van contrasten. Je vindt er het machtige Petra en de Romeinse ruïnes van Jerash. Je kunt er genieten van de betoverende sterrenhemel boven Wadi Rum of je laten drijven in de Dode Zee. Jordanië heeft veel te bieden. Alleen is het moeilijk om in België een compleet programma te vinden. Meestal wordt er gekozen voor één week waarbij er dan soms ook nog eens stranddagen aan toe worden gevoegd. Ons Jordanië programma is het meest complete op de markt. Klik hier als je meer wilt weten.

De Nijl

Kolossen van Memnon LuxorMet Egypte trap ik  een open deur in. Of toch niet. Op het hoogtepunt in 2011 waren er meer dan 450 geregistreerde Nijl vaartuigen die met hun passagiers op en neer voeren tussen Luxor en Aswan. Nu zijn het er nog een kleine 200. Een groot deel van de oude schepen werden tot schroot verwerkt. Wat is er nu speciaal aan een cruise op de Nijl? Alles hangt of valt met de kwaliteit van het schip. Wij werken samen met Sonesta en de St George I. Dit in combinatie met de Sonesta hotels in Cairo en Luxor waar we kamers krijgen die niet de de catalogi van de gevestigde T.O.’s staan. Meer weten over ons Egypte product? Klik hier.

strandvakanties

Last Minutes

Last minutes naar de zon. Bestemming : Kreta – zone groen Theartemis ★★★★ – Rethymon Vertrek op 06 augustus voor 8 dagen uit Brussel Half Pension vanaf: € 789 pp Tui Magic Life ★★★★★ – Candia Maris Vertrek op 04 augustus voor

Lees verder »
Air Belgium

Rechtstreeks naar Mauritius

Brussel Mauritius Non-Stop Het is niet allemaal donker en grijs in het toerisme en de luchtvaart wereld. Het Belgische Air Belgium maakte vandaag bekend dat zij per medio december een rechtstreekse verbinding inleggen tussen Brussels Airport (Zaventem) en Mauritius. Dit

Lees verder »