Eigen exclusieve aanbod

Ons eigen exclusieve aanbod

Wat we zelf doen

Het heeft geen zin om het warm water opnieuw uit te vinden. Maar het is geen slecht idee om bepaalde producten te verbeteren of aan te passen. Of als ze geen bekendheid bij het grote publiek genieten er voor te zorgen dat ze aandacht krijgen.

Albanië

Een naam die na de tweede wereldoorlog ons eigen exclusieve aanbod op albaniëvoor alle gemak werd vermeden. Het land koos onder de impuls van zijn dictator, Enver Hoxha, voor een totale isolatie van de buitenwereld. Er werd terloops wel over Albanië gesproken, maar dan alsof het een land van “wilden” zou zijn. Sedert 1991 is Albanië een democratische republiek naar Europees model. Ik heb het land meegemaakt vanaf 1986 en heb er altijd een “boon” voor gehad. Het is een klein en heel mooi land met een rijke cultuur en geschiedenis en een bezoek meer dan waard. Dus meer weten over Albanië is hier klikken.

Jordanië

Het Koninkrijk Jordanië is het ideale instapmodel voor een eerste kennismaking met het Midden-Oosten. Het is een prachtig land vol van contrasten. Je vindt er het machtige Petra en de Romeinse ruïnes van Jerash. Je kunt er genieten van de betoverende sterrenhemel boven Wadi Rum of je laten drijven in de Dode Zee. Jordanië heeft veel te bieden. Alleen is het moeilijk om in België een compleet programma te vinden. Meestal wordt er gekozen voor één week waarbij er dan soms ook nog eens stranddagen aan toe worden gevoegd. Ons Jordanië programma is het meest complete op de markt. Klik hier als je meer wilt weten.

De Nijl

Kolossen van Memnon LuxorMet Egypte trap ik  een open deur in. Of toch niet. Op het hoogtepunt in 2011 waren er meer dan 450 geregistreerde Nijl vaartuigen die met hun passagiers op en neer voeren tussen Luxor en Aswan. Nu zijn het er nog een kleine 200. Een groot deel van de oude schepen werden tot schroot verwerkt. Wat is er nu speciaal aan een cruise op de Nijl? Alles hangt of valt met de kwaliteit van het schip. Wij werken samen met Sonesta en de St George I. Dit in combinatie met de Sonesta hotels in Cairo en Luxor waar we kamers krijgen die niet de de catalogi van de gevestigde T.O.’s staan. Meer weten over ons Egypte product? Klik hier.

covid reisadviezen

Covid reisadviezen

Covid Reisadviezen aangepast! De FOD Buitenlandse zaken heeft de Covid reisadviezen bijgewerkt en de pagina op diplomatie.belgium.be is aangepast. Er zijn enkele belangrijke aanpassingen. De webmasters hebben er dit keer hun werk ingestoken. De onduidelijke lijst, waarin een kat haar

Lees verder »

IRRATIONELE COVID GEKTE

Het grootste deel van Europa is voor Belgen een RODE ZONE geworden. We mogen er dus niet meer naartoe.
Diegenen die de zones inkleuren baseren zich op cijfer materiaal. Wel, ik heb me nu eens bezig gehouden met cijfermateriaal. Hieronder staan de cijfers van de RODE LANDEN zoals die gisteren bekend waren. We spreken over de situatie van 18 SEPTEMBER 2020.

Lees verder »

Regency Seven Seas Event

Regent Event @ Home Ontdek de ongeëvenaarde luxe op zee Vijf magistrale cruiseschepen Seven Seas Splendor : 750 gasten Seven Seas Explorer : 750 gasten Seven Seas Voyager : 700 gasten Seven Seas Mariner : 700 gasten Seven Seas Navigator

Lees verder »
msc logo

MSC dankt zorgverleners

MSC CRUISES zegt “Dank u zorgverleners” met een speciaal aanbod met een korting tot 50 procent op een cruise aan boord van hun schepen voor afvaarten tot en met 31 december 2021. Dit is geldig voor de eerstelijns- en backoffice medewerkers uit de gezondheidszorg: artsen, verpleegkundigen, apothekers en voor iedereen die in onderzoekslaboratoria werkt. Het aanbod is van toepassing voor alle reservatie tussen nu en 30 april 2021.

Lees verder »