MSC dankt zorgverleners

MSC dankt de zorgverleners.

Werken in de zorgsector is in normale omstandigheden een veeleisende en zware job. Als er dan nog een pandemie bijkomt loopt het hele netwerk na korte tijd op zijn tandvlees. Niet tegenstaande de moeilijke omstandigheden stonden ze iedere dag klaar voor wie hulp nodig had. Tijdens het hoogtepunt van de pandemie klapten we iedere avond in de handen. Om zes uur luidden de klokken. Allemaal initiatieven die onze sympathie en waardering voor “het witte legioen” beklemtoonden. Nu dat de crisis voorbij lijkt te zijn, is de zorgsector teruggekeerd naar de schaduw van de dagdagelijkse sleur.

Na de voorbije moeilijke maanden lopen nog veel mensen uit de verzorgingssector op hun reserves. Ze kunnen allemaal wel een deugd doende vakantie gebruiken om de batterijen te herladen. Een cruise is veruit een van de meest aangewezen formule om te relaxen en de wereld aan je te laten voorbijglijden.

MSC dankt de zorgverleners met een speciaal aanbod met een korting tot 50 procent op een cruise aan boord van hun schepen voor afvaarten tot en met 31 december 2021. Dit is geldig voor de eerstelijns- en backoffice medewerkers uit de gezondheidszorg: artsen, verpleegkundigen, apothekers en voor iedereen die in onderzoekslaboratoria werkt. Het aanbod is van toepassing voor alle reservatie tussen nu en 30 april 2021.

De korting is van toepassing op alle nieuwe reservaties en enkel van toepassing voor de kajuit waarin de zorgmedewerker verblijft. Ze wordt bepaalt door de datum van afvaart en de beschikbaarheid aan boord. Er zijn drie kortingsniveaus:

  • 50 pct voor alle afvaarten tot en met 31 maart 2021
  • 30 pct voor alle afvaarten vanaf 1 april tot en met 31 mei 2021
  • 10 pct voor alle afvaarten vanaf 1 juni tot en met 31 december 2021

Deze promotie kan gebruikt worden voor meerdere reservaties zolang de zorgmedewerker er deel van uitmaakt.

Voor meer informatie en uiteraard reservatie kun je bij mij terecht.