Met een luxe private jet naar Ibiza

per private jet naar ibizaWe krijgen weer plezier in het vliegen. Vanaf 4 juli start ASL met een wekelijkse lijnvlucht naar Ibiza! Er wordt gebruik gemaakt van een Embraer EJR 135 of EJR 145. De toestellen bieden plaats aan respectievelijk 37 en 44 passagiers. Vertrek en aankomst zijn voorzien in kleine terminals die enkel gebruikt worden voor luxe zakenvluchten. Dus geen twee uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig zijn en je zenuwen opvreten aan een ellenlange rij die op de security check staat te wachten.

Met het nieuwe “Fly-Executive” concept mikt Philippe Bodson op een premium publiek dat in het post corona tijdperk liever grote toestellen en luchthaven terminals mijdt. In feite gaan ze tegen alle trends in. Maar blijkbaar is er nood aan dit product.

Het is niet de bedoeling om elitair te willen zijn, maar ze gaan wel terug naar de wortels van het echte vliegen. Wekelijks op zaterdag vertrekken de toestellen naar Ibiza. Tijdens de wintermaanden worden de vliegtuigen ingezet op Innsbruck.

Een ticket kost 495 Euro enkele reis. In die prijs is alles inbegrepen: 25 kg ruimbagage, veel beenruimte, lekkere maaltijden, champagne en alle andere dranken. Het vertrek en de aankomst is gegarandeerd in private jet terminals met mooie lounges en een beperkt aantal passagiers.

“Fly Executive” leeft ook de gezondheidsmaatregelen i.v.m. het coronavirus na. De configuratie van de stoelen in de cabines aan boord helpt daarbij. Links van het gangpad is er telkens één zetel, en rechts zijn er twee. Je kan dus ofwel alleen, ofwel naast een voor jou vertrouwde persoon plaatsnemen.

“Fly Executive” zorgt ervoor dat passagiers klimaatneutraal reizen. Een deel van de ticketprijs wordt besteed aan organisaties die daarin gespecialiseerd zijn, zoals het aanplanten van bossen. Het is geen optie maar standaard in het tarief verrekend.

ASL Group wil het ‘Fly Executive’ concept in een volgend stadium verder uitbreiden. Zo willen ze in de toekomst vanuit andere luchthavens in de Benelux lijnvluchten naar meerdere bestemmingen in Europa kunnen aanvliegen.

Deze vluchten zijn binnenkort bij mij te reserveren. Bel 050621052 of e-mail: rufin@paradise.be