Egypte

Luxe Nijl cruise met Sonesta St George I ★★★★★

Een luxe cruise op de Nijl aan boord van de Sonesta St George I is een uitzonderlijke belevenis. Dit schip kreeg 5 sterren toebedeeld door de Egyptische dienst voor toerisme. Wat maakt het dan zo verschillend? Er zijn immers tientallen schepen die 5 sterren dragen.

Er is er maar één schip op de Nijl zoals de M/V Sonesta St-George I. Als je kiest voor dit Nijl cruise programma zal niet alleen de charme van Egypte je betoveren. De gratie, stijl, schoonheid en superieure kwaliteit van keuken, service en accommodatie aan boord van de M/V Sonesta St George I zal eveneens een blijvende indruk nalaten.

Een Nijlcruiser voert normaal 150 tot 200 passagiers met zich mee. De St George I slechts 120.

De hygiëne wordt streng bewaakt. Er zijn twee watercircuits, een voor sanitair en een met mineraal water voor alles wat met voedsel te maken heeft. 

De standaard kajuiten hebben een oppervlakte van 22 m2 en zijn voorzien van een volledige badkamer met een spa bad dat jacuzzi, stoombad, douche etc omvat.  

Ontbijt en lunch zijn in buffet stijl. Het avondmaal is à la carte en wordt aan tafel bediend.

Kilo’s afwerken is geen probleem. Het schip heeft een spa en fitness ruimte.

Om de belevenissen van de dag te bespreken is er een ruime bar.

De Sonesta St George I vaart wekelijks op maandag van Luxor naar Assoean en op vrijdag terug naar Luxor. Op basis van dit programma zijn er een aantal formules uitgewerkt waarbij er ook bezoeken aan Caïro worden ingelast.

Een cruise op de Nijl aan boord van de Sonesta St George I is de beste garantie om de duizenden jaren geschiedenis die Egypte rijk is op een comfortabele en luxueuze manier te verkennen en te beleven. De belangrijkste excursies zijn in de prijs inbegrepen.

Om dit programma te laten slagen wordt gebruik gemaakt van het Sonesta St George Hotel in Luxor en, ingeval er ook voor Caïro wordt gekozen, het Sonesta Towers and Casino. In deze hotels reserveren we exclusieve kamers die in geen enkele brochure voorkomen.

Meer weten over dit unieke en stijlvolle Nijl Cruise programma? Klik dan hier.

strandvakanties

Last Minutes

Last minutes naar de zon. Bestemming : Kreta – zone groen Theartemis ★★★★ – Rethymon Vertrek op 06 augustus voor 8 dagen uit Brussel Half Pension vanaf: € 789 pp Tui Magic Life ★★★★★ – Candia Maris Vertrek op 04 augustus voor

Lees verder »
Air Belgium

Rechtstreeks naar Mauritius

Brussel Mauritius Non-Stop Het is niet allemaal donker en grijs in het toerisme en de luchtvaart wereld. Het Belgische Air Belgium maakte vandaag bekend dat zij per medio december een rechtstreekse verbinding inleggen tussen Brussels Airport (Zaventem) en Mauritius. Dit

Lees verder »
Share on email
E-mail deze pagina