exclusieve luxe nijl cruise

Egypte

Luxe Nijl cruise met Sonesta St George I ★★★★★

Een luxe cruise op de Nijl aan boord van de Sonesta St George I is een uitzonderlijke belevenis. Dit schip kreeg 5 sterren toebedeeld door de Egyptische dienst voor toerisme. Wat maakt het dan zo verschillend? Er zijn immers tientallen schepen die 5 sterren dragen.

Er is er maar één schip op de Nijl zoals de M/V Sonesta St-George I. Als je kiest voor dit Nijl cruise programma zal niet alleen de charme van Egypte je betoveren. De gratie, stijl, schoonheid en superieure kwaliteit van keuken, service en accommodatie aan boord van de M/V Sonesta St George I zal eveneens een blijvende indruk nalaten.

Een Nijlcruiser voert normaal 150 tot 200 passagiers met zich mee. De St George I slechts 120.

De hygiëne wordt streng bewaakt. Er zijn twee watercircuits, een voor sanitair en een met mineraal water voor alles wat met voedsel te maken heeft. 

De standaard kajuiten hebben een oppervlakte van 22 m2 en zijn voorzien van een volledige badkamer met een spa bad dat jacuzzi, stoombad, douche etc omvat.  

Ontbijt en lunch zijn in buffet stijl. Het avondmaal is à la carte en wordt aan tafel bediend.

Kilo’s afwerken is geen probleem. Het schip heeft een spa en fitness ruimte.

Om de belevenissen van de dag te bespreken is er een ruime bar.

De Sonesta St George I vaart wekelijks op maandag van Luxor naar Assoean en op vrijdag terug naar Luxor. Op basis van dit programma zijn er een aantal formules uitgewerkt waarbij er ook bezoeken aan Caïro worden ingelast.

Een cruise op de Nijl aan boord van de Sonesta St George I is de beste garantie om de duizenden jaren geschiedenis die Egypte rijk is op een comfortabele en luxueuze manier te verkennen en te beleven. De belangrijkste excursies zijn in de prijs inbegrepen.

Om dit programma te laten slagen wordt gebruik gemaakt van het Sonesta St George Hotel in Luxor en, ingeval er ook voor Caïro wordt gekozen, het Sonesta Towers and Casino. In deze hotels reserveren we exclusieve kamers die in geen enkele brochure voorkomen.

Meer weten over dit unieke en stijlvolle Nijl Cruise programma? Klik dan hier.

covid reisadviezen

Covid reisadviezen

Covid Reisadviezen aangepast! De FOD Buitenlandse zaken heeft de Covid reisadviezen bijgewerkt en de pagina op diplomatie.belgium.be is aangepast. Er zijn enkele belangrijke aanpassingen. De webmasters hebben er dit keer hun werk ingestoken. De onduidelijke lijst, waarin een kat haar

Lees verder »

IRRATIONELE COVID GEKTE

Het grootste deel van Europa is voor Belgen een RODE ZONE geworden. We mogen er dus niet meer naartoe.
Diegenen die de zones inkleuren baseren zich op cijfer materiaal. Wel, ik heb me nu eens bezig gehouden met cijfermateriaal. Hieronder staan de cijfers van de RODE LANDEN zoals die gisteren bekend waren. We spreken over de situatie van 18 SEPTEMBER 2020.

Lees verder »

Regency Seven Seas Event

Regent Event @ Home Ontdek de ongeëvenaarde luxe op zee Vijf magistrale cruiseschepen Seven Seas Splendor : 750 gasten Seven Seas Explorer : 750 gasten Seven Seas Voyager : 700 gasten Seven Seas Mariner : 700 gasten Seven Seas Navigator

Lees verder »
msc logo

MSC dankt zorgverleners

MSC CRUISES zegt “Dank u zorgverleners” met een speciaal aanbod met een korting tot 50 procent op een cruise aan boord van hun schepen voor afvaarten tot en met 31 december 2021. Dit is geldig voor de eerstelijns- en backoffice medewerkers uit de gezondheidszorg: artsen, verpleegkundigen, apothekers en voor iedereen die in onderzoekslaboratoria werkt. Het aanbod is van toepassing voor alle reservatie tussen nu en 30 april 2021.

Lees verder »
Share on email
E-mail deze pagina