De legendarische Orient Express komt naar Brussel!

De legendarische Orient Express komt naar Brussel

de legendarische orient express komt naar brusselDe legendarische Orient Express, de majestatische trein, de bron van inspiratie voor spionage- en moordverhalen, het summum van romantiek en nostalgie komt dit en volgend jaar naar Brussel.

Reizen per trein is in opmars. Het is niet de dagelijkse sleur van thuis naar het werk. Reizen aan boord van deze, tot de verbeelding sprekende trein, is een belevenis. Het is een reis in de tijd.

We krijgen dit en volgend jaar twee kansen om vanuit Brussel naar Venetië of van Venetië naar Brussel te reizen.

Dit zijn de magische data:

Van Brussel naar Venetië op 24 juni 2021 en op 14 april 2022
Van Venetië naar Brussel op 19 juni 2021 en op 09 april 2022

Corona of geen corona, wie wacht verliest.

Imagine heeft hier een leuke promotie voor uitgewerkt, compleet met de vlucht en hotel overnachtingen in Venetië. Je leest er hieronder alles over.

imagine travel

Brussel – Venetië

Dag 1 – Vertrek uit Brussel

Kort na de middag wordt je ontvangen in Brussel-Zuid. Een persoonlijke steward helpt je bij de installatie in één van de luxueus ingerichte blauw goud Wagon-lits coupés van de legendarische Orient Express. Om 15.20 uur spoort de trein richting Zwitserland. De Afternoon Tea wordt u geserveerd in uw coupé. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde Bar Car “3674”. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd in één van de 3 restauratierijtuigen. Overnachting in je privé slaapcompartiment.

Dag 2 – De Zwitserse Alpen – Venetië

legendarische orient express komt naar brusselHet ontbijt wordt opgediend in je coupé door je privé steward terwijl het prachtige landschap van de Zwitserse Alpen aan je voorbij glijdt. Informele babbel met de medereizigers. Verfijnd driegangenmiddagmaal. ‘s Middags kun je genieten van het prachtige berglandschap van de Italiaanse dolomieten. Terwijl je in je coupé geniet van de Afternoon tea spoort de Orient Express door de Venetiaanse lagunes. Aankomst in het Santa Lucia station te Venetië rond 19.07 uur.
Transfer van het station naar Hotel Metropol ***** waar je de komende 2 nachten verblijft.

Dag 3 – Venetië

Ontbijt. Vrij verblijf in het centraal gelegen luxehotel Metropol ***** vlakbij het beroemde San Marcoplein. Je hebt voldoende tijd voor een wandeling doorheen de romantische binnenstad, voor een gondeltochtje of voor een uitstap naar de eilandjes Murano en Burano.

Dag 4 – Venetië – Brussel

Ontbijt. Vrije tijd tot aan de privé VIP transfer per motorboot naar de luchthaven voor de rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Brussel.

Venetië – Brussel

Dag 1 – Brussel – Venetië

Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht naar Venetië. Motorboottransfer naar Hotel Metropol ***** waar je de komende 2 nachten verblijft. Installatie in het hotel. Er is voldoende tijd voor een wandeling doorheen de romantische binnenstad of voor een gondeltochtje. Vrij diner en overnachting.

Dag 2 – Venetië

Ontbijt. Vrije tijd voor een individuele verkenning van de stad of voor een uitstap naar de eilandjes Murano en Burano. Vrij diner en overnachting.

Dag 3 – Venetië – Zwitserse Alpen – Brussel

zwitserse alpenOntbijt. Motorboottransfer naar het station. Ontvangst in het Santa Lucia station. Een persoonlijke steward helpt je bij de installatie in één van de luxueus ingerichte blauw goud Wagon-lits coupés van de Venice Simplon Orient Express. Rond 11.30 uur vertrekt de trein langs de Venetiaanse lagunes richting Italiaanse dolomieten. Kennismaking met de medereizigers en tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde Bar Car “3674”. Een culinair hoogstaande driegangenmaaltijd wordt geserveerd in één van de 3 restauratierijtuigen. In de namiddag geniet je van het prachtige Zwitserse berglandschap dat je doorkruist. De Afternoon Tea wordt geserveerd in je coupé. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd. Tijd voor een slaapmutsje in de barwagon. Overnachting in uw privé slaapcompartiment.

Dag 4 – Brussel

Terwijl je Parijs nadert serveert je persoonlijke steward het ontbijt in je coupé. Tussen Parijs en Brussel kun je nog genieten van een uitgebreide brunch.  De aankomst in Brussel-Zuid is voorzien omstreeks 14.15 uur.

De prijs voor deze unieke ervaring komt op:

Van Venetië naar Brussel
09 april 2022 – € 3840 – beperkt aanbod

Van Brussel naar Venetië
14 april 2022 – € 4280 – volzet

Inbegrepen:

  • 1 nacht aan boord van de Venice Simplon Orient Express van Brussel naar Venetië in een 2-persoonscoupé in volpension.
  • 2 nachten in BB in een Deluxe Double kamer in hotel Metropol***** te Venetië.
  • Transfers van en naar het hotel in Venetië.
  • Rechtstreekse Brussels Airlines lijnvlucht Brussel-Venetië of Venetië-Brussel in economy klasse, ruimbagage incl.
  • BTW en luchthaventaksen.
 
Niet inbegrepen:
  • Maaltijden en excursies te Venetië.
  • Dranken, fooien en persoonlijke uitgaven.
  • Reisverzekeringen.
 
Meer informatie, ander hotel, langer verblijf. Dit programma is aanpasbaar. Neem contact met me op.